Μίλα Κιόκιου

Η Μίλα Κιόκιου γεννήθηκε στη Μολδαβία το 1976 και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1995. Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μία κορούλα.

Προερχόμενη από οχταμελή οικογένεια, η μητέρα της ανέκαθεν έλεγε ότι από όλες τις κόρες της, εκείνη έκανε το καλύτερο μασάζ, διότι εκτός από το γεγονός ότι την ανακούφιζε από τους πόνους στην μέση και στην πλάτη, αισθανόταν επίσης αναζωογονημένη.

Η Μίλα Κιόκιου από μικρή ηλικία είχε μεγάλη επιθυμία να γίνει θεραπεύτρια, διότι την χαροποιεί ιδιαίτερα να βοηθάει του συνανθρώπους της και να τους ανακουφίζει από διάφορους πόνους. Έτσι έχοντας εκπαιδευθεί κατάλληλα, ξεκίνησε την καριέρα της εξασκούμενη το μασάζ Huna Mana. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας ενδιαφέρθηκε και ενημερώθηκε για τα χαρακτηριστικά του μασάζ Lomi Lomi. Η μορφή του συγκεκριμένου μασάζ την γοήτευσε, καθώς η εμπειρία και τα οφέλη για τον αποδέκτη είναι μοναδικά.

Η Μίλα Κιόκιου αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της και να ταξιδέψει στην Αυστραλία όπου εκεί εκπαιδεύτηκε το μασάζ Lomi Lomi από την Dawn Charlton, εκπαιδευόμενη στη Χαβάη με πολύ μεγάλη εμπειρία και εξάσκηση του συγκεκριμένου μασάζ με τεράστια επιτυχία διεθνώς, επί σειρά ετών.

Κατά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, η Dawn Charlton αναγνώρισε στην Μίλα, την αναπτυγμένη πνευματική και διανοητική ικανότητά της καθώς και το γεγονός ότι διαθέτει όλες τις αρετές προκειμένου να εξασκήσει επιτυχώς το μασάζ Lomi Lomi. Επιθυμώντας μια συνεχή συνεργασία μαζί της, αποφάσισε να την συμπεριλάβει στην λίστα με τους εκπροσώπους του Lomi Lomi, οι οποίοι διαθέτουν ταλέντο. Σε αυτή την λίστα είναι η μοναδική εκπρόσωπος στην Ελλάδα και είναι από τους πρώτους που ξεκίνησε την εγχώρια εξάσκηση του συγκεκριμένου μασάζ.

Η Μίλα Κιόκιου προσφέρει τις υπηρεσίες του μασάζ Lomi Lomi στην Αθήνα και στα προάστια της.